Auto 8 August 2023 17:02 de Alexandra Chivu
Noul Volkswagen Touareg facelift este disponibil oficial și în România. Noul SUV al germanilor pornește de la 60.609 euro în țara noastră.

Volkswagen a prezentat noua versiune facelift a actualei generații Touareg la finalul primăverii. Acum, noul SUV al germanilor este disponibil și pe piața din România, cu un preț de pornire de 60.609 euro. Pentru început, noul Touareg facelift este disponibil în 4 linii de echipare: Style, Elegance, R-Line și versiunea de performanță R.

Echiparea de bază Style este disponibilă exclusiv cu un motor V6 diesel de 231 de cai putere și tracțiune integrală. În standard, noul Touareg facelift primește instrumentarul de bord digital Innovision Cockpit. Opțional, sunt disponibile dotări precum faruri LED Matrix IQ Light, o siglă spate iluminată și jante cu dimensiuni cuprinse între 19 și 22 de inch.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2023 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.