Auto 2 August 2023 17:05 de Alexandra Chivu
Toyota a dezvăluit oficial noua generație Land Cruiser. Noul model primește un design retro, inspirat de generațiile mai vechi din urmă cu peste 40 de ani, însă aduce și tehnologie modernă, cum ar fi un motor microhibrid de 330 de cai putere.

După o perioadă în care am văzut câteva imagini sugestive cu noul model, a venit timpul să facem cunoștință oficial cu noua generație Toyota Land Cruiser. Ajuns la a cincea generație, noul model este similar din punct de vedere estetic și tehnic cu noul Lexus GX, lansat mai devreme în vara acestui an.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2023 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.