Auto 31 Iulie 2023 17:32 de Alexandra Chivu
Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noul facelift pentru modelul său utilitar Clasa V. Noul model primește un design nou al părții frontale, cu emblema Mercedes-Benz pe capotă, precum și mai mult lux la interior și în ceea ce privește lista de dotări.

Constructorul german a prezentat oficial noul Mercedes Clasa V facelift. Această actualizare majoră se este aplicată și modelelor derivate Clasa V Marco Polo, Vito, EQV și eVito. Indiferent de modelul ales, noul facelift aduce pentru toate acestea un design nou al părții frontale, precum și o listă de dotări îmbogățită și mai mult lux în cazul versiunilor de transport pasageri.

În premieră pentru noul Mercedes-Benz Clasa V, sigla constructorului german este montată pe capotă, la fel ca la celelalte modele de lux din gama Mercedes-Benz. Acest ornament este disponibil doar pentru modelul standard Clasa V în echiparea Exclusive.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Iulie 2023 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.