Auto 20 Iulie 2023 17:33 de Alexandra Chivu
Testul de astăzi încearcă să redea atmosfera pe care am trăit-o alături de BMW M235i xDrive de-a lungul a patru țări europene: Germania, Austria, Elveția și Italia. Aș putea plus și cu Lichtenstein, dar totul s-a întâmplat fulgerător. Am pornit în zorii zilei din Munchen și chiar am beneficiat de câteva porțiuni bune de autostradă fără limită de viteză.

Era doar încălzirea pentru ce avea să urmeze: o traversare a Alpilor, la mare altitudine, luând în piept o sumedenie de viraje solicitante către drumul spre Saint Moritz. Am finalizat traseul pe malurile Lacului Como, acolo unde Seria 2 Gran Coupe s-a simțit un adevărat Gulliver, printre atâtea exemplare de Fiat Panda și 500.

Chiar și așa, dimensiunile sale au fost excelente pentru drumurile înguste, din care mai mușcau uneori și casele cu ziduri de piatră. Dincolo de peisaj, haideți să vedem cum se simte un model pe care e important să-l bifezi, dacă te gândești să treci la un M veritabil.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2023 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.