Auto 18 Iulie 2023 13:40 de Alexandra Chivu
Constructorul francez de automobile anunță deschiderea comenzilor, în România, pentru noul Clio facelift. Prețurile încept de la 14.300 de euro, cu TVA inclus.

Renault Clio este unul dintre cele mai populare modele compacte de pe piață. În Franța, este cea mai vândută mașină din toate timpurile, cu 16 milioane de unități comercializate în ultimii 33 de ani.

La jumătatea lunii aprilie, constructorul din Hexagon a publicat primele imagini și informații despre noul Clio facelift. Acum, Renault anunță startul comenzilor pe piața din România, primele exemplare urmând să fie livrate în luna septembrie.

Clienții din România au la dispoziție 5 motorizări și 3 niveluri de echipare: Evolution, Techno și Esprit Alpine. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2023 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.