Auto 17 Iulie 2023 17:29 de Alexandra Chivu
Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, Ford a prezentat noul Mustang Mach-E Rally. Acesta va fi disponibil în SUA și Europa. Festivalul Vitezei de la Goodwood este în plină desfășurare. Mulți producători au ales acest eveniment pentru lansarea unor noi modele, inclusiv americanii de la Ford.

Constructorul din Dearborn tocmai a prezentat noul Mustang Mach-E Rally, un SUV electric cu design inspirat din raliuri, așa cum îi spune și numele. Mașina va parcurge celebra urcare de la Goodwood, iar la volan se va afla nimeni altul decât Ott Tanak, fost campion mondial de raliuri și actualul pilot al echipei M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2023 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.