Auto 3 Iulie 2023 14:03 de Alexandra Chivu
Ferrari a dezvăluit oficial o nouă versiune extremă pentru supercar-ul SF90 Stradale. Noul model, botezat SF90 XX Stradale, este primul din seria de modele XX care este legal pe drumurile publice, iar acesta primește modificări estetice și tehnice importante, printre care și un motor hibrid cu putere mărită la 1030 de cai putere.

Constructorul italian tocmai a prezentat oficial noul SF90 XX Stradale. Noul model face parte din familia de modele XX, fiind, în premieră, primul astfel de model care este legal pe drumurile publice. Celelalte modele din această familie, FXX, FXX-K și FXX-K Evo sunt destinate exclusiv pentru circuite.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.