Auto 29 Iunie 2023 17:30 de Alexandra Chivu
Chiar dacă mai durează încă 4 luni până când vom vedea noul Kodiaq, noi l-am condus deja în cadrul unui eveniment secret. Am testat cum se simt 3 versiuni, două dieseluri și o benzină.

Skoda ne-a invitat în mare secret undeva la granița dintre Franța și Elveția, la poalele munților Jura, pentru a vedea în avanpremieră noua generație Skoda Kodiaq. Cel mai mare SUV al cehilor este pe piață din anul 2016 și, după aproape 800.000 de clienți la nivel global, se pregătește să cedeze locul unei noi generații.

Am avut la dispoziție o serie de prototipuri echipate cu noile motoare, dar și cu noile tehnologii Skoda. De asemenea, în cadrul unei prezentări am putut vedea forma finală a noului Kodiaq. Însă, bineînțeles, n-am avut voie să facem fotografii, pentru că dezvăluirea completă va avea loc în toamna acestui an. Pot doar să vă spun că noul Kodiaq arată foarte bine, este în ton cu ceea ce vedem în prezent în gama de SUV-uri Skoda și beneficiază de un interior în care, efectiv, ai putea să te muți. Atât e de spațios, primitor și tehnologizat.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2023 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.