Auto 26 Iunie 2023 17:20 de Alexandra Chivu
Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a recunoscut că modelele cu comenzi predominant tactile au nemulțumit profund clienții mărcii. CEO-ul constructorului german confirmă, în schimb, că viitoarele modele vor reveni la butoane fizice și comenzi clasice pentru cele mai importante funcții ale mașinilor.

Odată cu lansarea actualei generații Volkswagen Golf la finele lui 2019, constructorul german a renunțat, în cea mai mare măsură, la butoanele fizice, chiar și pentru cele mai importante funcții ale mașinii. Butoanele de pe volan, de exemplu, au fost înlocuite cu comenzi haptice, iar comenzile rotative pentru reglarea temperaturii în habitaclu au fost înlocuite de o suprafață tactilă prin glisarea degetului.

Aceste schimbări, prezente și la Volkswagen ID.3, au nemulțumit profund clienții mărcii. În toamna anului trecut, Volkswagen a anunțat că noul Golf facelift, care urmează să fie lansat anul viitor, va renunța la comenzile haptice și la suprafața tactilă pentru reglarea volumului radio și a temperaturii din habitaclu.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2023 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.