Auto 20 Iunie 2023 17:11 de Alexandra Chivu
În urmă cu o lună, Honda ZR-V a debarcat în Europa. Vorbim despre un SUV compact, dezvoltat pe arhitectura lui Civic, care urmează să fie pozițonat între HR-V și CR-V.

Dar de ce spun că a debarcat în Europa? Pentru că ZR-V este, de fapt, geamănul versiunii pentru America de Nord a lui HR-V. În plus, până acum a fost comercializat în Japonia, Australia și China. Așadar, nu este un SUV gândit exclusiv pentru clienții Bătrânului Continent.

Dacă HR-V este destinat unui public cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 de ani, acest ZR-V se vrea un SUV ușor mai matur, care țintește persoanele familiste, cu vârste cuprinse între 45 și 55 de ani.

Pune accentul pe un comportament dinamic, pe un interior confortabil cu valențe premium, dar și pe un sistem de propulsie hibrid, care dezvoltă în total 184 de cai putere. Preluat de la Civic și CR-V, desigur.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2023 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.