Auto 12 Iunie 2023 17:08 de Alexandra Chivu
Dacă stai să te gândești la reputația Toyota, sunt foarte slabe șansele să îți amintești de succesele de la Le Mans sau cele din WRC. De ce? Nu pentru că ar fi o conspirație la mijloc să le țină departe de atenția publicului, ci mai degrabă pentru că producătorul japonez a ales să promoveze alte valori.

Marea majoritate a publicului știe despre Toyota că este un brand care a ales să meargă pe calea sustenabilității cu mult înainte ca acest curent să devină mainstream. Și pe bună dreptate. Hibridizarea întregii game Toyota a arătat că japonezii vor să ofere mai întâi fiabilitate și costuri reduse de exploatare și abia apoi ceva mai ... picant!

Mi se pare fascinant, însă, cum o companie poate fi atât de bună la atât de multe lucruri. Acum nu foarte mult timp experimentam Toyota GR Yaris, un monstru compact care mi-a dat toate preconcepțiile peste cap. Apoi am văzut lansarea lui Corolla GR, un model care nu va ajunge aici, și deja salivam la cele două litere din acronimul diviziei sportive un pic prea mult.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2023 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.