Auto 22 Mai 2023 17:01 de Alexandra Chivu
BMW a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe modelul său decapotabil Z4. Noul model unicat, botezat Z4 Touring Coupe, a fost dezvăluit cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este.

În urmă cu câteva zile, BMW ne-a oferit o imagine sugestivă cu un viitor exemplar unicat al său, bazat pe decapotabilul Z4 și care este prezentat în cadrul ediției din acest an a Concursului de Eleganță din Villa d’Este. Acum, constructorul bavarez tocmai a dezvăluit noul exemplar unicat, Z4 Touring Coupe. Cu alte cuvinte, acesta este un model bazat pe decapotabilul Z4 și poate fi considerat chiar și succesorul spiritual al vechiului Z3 M Coupe, produs între 1997 și 2002.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Mai 2023 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.