Auto 18 Mai 2023 17:03 de Alexandra Chivu
Audi marchează începutul unui nou episod cu privire la ambițiile sale pentru o lume sustenabilă. De această dată, vom descoperi cum se implică marca germană în protejarea animalelor și plantelor, precum și în acțiuni de conservare a apelor și țărmurilor la nivel mondial. de Tiberiu Safta

În ultimii ani, Audi și-a concentrat eforturile asupra mai multor proiecte ambițioase de sustenabilitate. Scopul proiectelor este, în mod evident, acela de a utiliza mai multe resurse regenerabile și prietenoase cu mediul, atât în procesul de producție al unei mașini, cât și în alte domenii mai puțin legate de industria auto.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2023 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.