Auto 10 Mai 2023 14:34 de Alexandra Chivu
Alpine a prezentat oficial conceptul A290 Beta, un concept care anunță primul hot hatch electric al mărcii franceze. Noua mașină va fi transformată într-un model de serie, iar lansarea acestuia va avea loc în 2024.

Constructorul francez de mașini de performanță a dezvăluit oficial noul concept A290 Beta. Pe scurt, noul concept anunță primul hot hatch electric din istoria mărcii. De altfel, fanii Alpine, dar și de hot hatch-uri, vor fi bucuroși să afle că acest concept va fi transformat într-un model de serie, iar lansarea oficială este programată pentru 2024.

Până atunci, putem admira de mai aproape noul concept al viitorului model de performanță. A290 Beta va fi primul din 3 modele noi pe care le va lansa Alpine în viitorul apropiat și care va face parte din seria Dream Garage. Celelalte două modele vor fi un crossover GT și înlocuitorul lui A110. Bineînțeles, toate cele 3 modele vor fi electrice.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.