Auto 8 Mai 2023 10:39 de Alexandra Chivu
Ultima zi din Aventour 2023 a fost sinonimă și cu întoarcerea la București. Nu înainte ca fiecare echipă să abordeze artistic, cu pensule și culori, plăcuțe de frână și discuri Textar. La final, am anunțat echipa câștigătoare, formată din Ioana Grama și Krista Baias.

Ediția din 2023 a proiectului "Aventour la feminin" a ajuns la final. În cea de-a patra zi ne-am întors în punctul de unde am plecat, adică Țiriac Collection, dar nu înainte ca fetele să mai fie supuse unei probe venite din partea partenerului nostru principal, Textar România.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2023 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.