Auto 4 Mai 2023 17:08 de Alexandra Chivu
Dimineața primei zile din Aventour 2023 ne-a găsit tot la Țiriac Collection, de unde am pornit să descoperim litoralul românesc, alături de 4 mașini proaspăt lansate și 8 femei influencer. Drumul ne-a purtat pe la Crama Rasova și mai apoi am ieșit cu barca în largul mării din LifeHarbour Limanu.

Proiectul "Aventour la feminin" a revenit și în 2023, dar de această dată ne-am propus să (re)descoperim litoralul românesc alături de 4 mașini proaspăt lansate și de 8 femei influencer, care au fost alături de noi și anul trecut. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.