Auto 3 Mai 2023 17:07 de Alexandra Chivu
În ediția din 2023 a proiectului "Aventour la feminin" îi avem alături de noi pe cei de la Pharma Nord. Cu o expertiză de peste patru decenii pe piața suplimentelor alimentare, Pharma Nord se va asigura că fetele rămân concentrate în concursurile pe care le-am pregătit pentru ele.

Așa cum bine știi deja, "Aventour la feminin" nu se rezumă doar la condusul unor mașini proaspăt lansate prin cele mai frumoase locuri din România.

De-a lungul celor 4 zile, vom încerca să le provocăm pe cele 8 creatoare de conținut cu tot felul de concursuri antrenante. Pharma Nord este alături de noi în 2023 și, având o expertiză de peste 40 de ani pe piața suplimentelor alimentare, se va asigura că memoria și concentrarea fetelor rămân la cele mai înalte niveluri.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.