Pentru al treilea an consecutiv, Textar ni se alătură în Aventour din postura de partener principal, oferind toată expertiza sa în frânare, acumulată în peste 100 de ani de activitate.

Ca și în cazul edițiilor anterioare, Aventour la feminin se bucură și în 2023 de suportul partenerului principal Textar România. Pentru cei care n-au aflat încă cu ce se ocupă Textar, trebuie să spunem că este cel mai mare furnizor de frânare la nivel mondial. Brandul de produse de frânare premium acoperă în proporție de 99.7% parcul actual de vehicule. Fie că vorbim despre mașini de oraș sau camioane, fie că ne referim la mașini convenționale, hibrid sau electrice.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.