Volkswagen a dezvăluit noul ID.7. Înlocuitorul electric al lui Passat oferă 289 de cai putere și o autonomie maximă de până la 700 de kilometri.

După o lungă campanie de promovare, Volkswagen lansează noul ID.7 sau, cu alte cuvinte, înlocuitorul electric al celebrului Passat. Clienții pot opta pentru una dintre cele două versiuni: Pro și Pro S.

Indiferent de alegerea făcută, noul Volkswagen ID.7 este echipat cu un motor electric, care dezvoltă 289 de cai putere. Sunt disponibile două variante de baterie: de 77 kWh sau 86 kWh.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.