Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a vorbit deschis despre viitorul constructorului german cu privire la electrificarea gamei și la renunțarea treptată a motoarelor termice. El spune că discuțiile despre combustibili sintetici sunt o „gălăgie inutilă”, iar motoarele termice sunt „tehnologie veche”.

Volkswagen, la fel majoritatea producătorilor auto din lume, se pregătește să facă pasul către epoca electrică prin lansarea unei game de modele cu zero emisii. Până acum, Volkswagen are în componența sa nu mai puțin de 5 modele electrice, iar în următorii 2 ani, gama de mașini cu zero emisii de va îmbogăți. Asta pentru că, săptămâna viitoare, Volkswagen va lansa oficial noul ID.7, iar în 2025 va veni cu versiunea de serie a conceptului ID.2all.

Cu această ocazie, Thomas Schäfer, șeful mărcii de la Wolfsburg, a vorbit despre viitorul Volkswagen cu privire la fenomenul electrificării. Într-un interviu acordat publicației Automotive News Europe, șeful mărcii germane spune în mod ferm că viitorul pentru Volkswagen este unul electric. Potrivit spuselor sale, Schäfer susține că discuțiile despre combustibili sintetici sunt o „gălăgie inutilă”, iar epoca motoarelor termice ar urma să dispară la mijlocul deceniului viitor.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2023 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.