Constructorul german de automobile publică primele imagini și informații despre noul XM Label Red. Cel mai puternic model din istoria diviziei M propune 748 CP și va putea fi comandat și într-o ediție limitată.

În toamna anului trecut, BMW a prezentat lumii întregi SUV-ul XM. Încă de atunci știam că va urma o versiune de top, denumită XM Label Red. Ei bine, acum a venit momentul să facem cunoștință cu aceasta.

CEL MAI PUTERNIC BMW M DIN ISTORIE

Vorbim despre cel mai puternic model de serie dezvoltat vreodată de către divizia BMW M. Dar până la detaliile tehnice, hai să trecem în revistă elementele estetice specifice noului BMW XM Label Red.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2023 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.