Atunci când toată lumea este convinsă că electricele vor domina piața auto europeană în 2030, Mazda se decide să înoate împotriva curentului și să lanseze o motorizare diesel cu șase cilindri în linie, cu o capacitate cilindrică deloc de neglijat.

Am testat de mai multe ori nava amiral a japonezilor și părea că am descusut-o suficient. Cât de mult să se schimbe mașina cu un nou motor, fie el și diesel?

Ei bine, după ce am mers cu noul motor de 3.3 litri vreme de vreo 200 de kilometri prin Barcelona, am aflat că Mazda CX-60 încă ne mai poate surprinde.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.