Am fost la Istanbul să vedem pe viu primul automobil electric produs în România. Se numește Ford e-Transit Courier și este cel mai mic vehicul comercial din gama Ford Pro. Am pregătit foto și un clip VIDEO ca să-l cunoașteți mai bine.

După o campanie de promovare destul de lungă, pe parcursul căreia am putut vedea câteva materiale teaser, acum a venit momentul să facem cunoștință cu prima electrică fabricată la Craiova. Mai exact, la uzina Ford Otosan Craiova, intrată sub umbrela turcilor încă de anul trecut. Se numește Ford e-Transit Courier și l-am văzut pe viu în cadrul unui eveniment desfășurat la Istanbul, în centrul de design Ford Otosan.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.