La invitația celor de la Continental, am vizitat noua clădire pe care compania germană a inaugurat-o la Iași. Aceasta găzduiește noi laboratoare de testare pentru sistemele de frânare, dar și o parcare supraterană de 210 locuri. O investiție totală care depășește 8 milioane de euro.

Fondată în 1871, Continental este una dintre cele mai importante companii din industria auto. Din 1999, germanii sunt prezenți și la noi în țară cu toate cele 3 domenii de activitate ale companiei: Automotive, Tires și ContiTech.

În România, Continental deține șase unități de producție și patru centre de inginerie la Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab și Iași, dar și un centru de distribuție a anvelopelor în București.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2023 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.