Aruncă o privire peste orice model din gama Volvo din oferta actuală. Te rog, aștept! Gata? Ai văzut cumva vreo urmă de vulgaritate? Vreun pic de agresivitate neavenită? Ți-a fost agasată cumva pupila cu forme dizgrațioase? Așa mă gândeam și eu.

Ce-i drept, Volvo a creat întotdeauna mașini frumoase, elegante, simple, chiar mai clinice decât multe alternative nemțești. Prin urmare, trecerea către era electrificată nu avea de ce să fie altfel. O tranziție începută curajos, cu XC40.

Ei bine, la puțin timp după ce modelul compact a fost lansat, Volvo a decis să adauge un pic de dramă în gama sa, subtil, ca de obicei. Din moment ce puriștii oricum nu se apropie de electrice (nu se apropie ei de mașinile automate, d-apoi de alea fără „vruum, vruum”), Volvo a decis ca a doua sa mașină complet electrică să fie C40.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2023 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.