Renault ne-a invitat în cadrul unor seminarii online care ne vor dezvălui puțin câte puțin viitorul urmaș electric al legendarului R5. Am participat la primul dintre ele și am aflat câteva informații importante, cum ar fi poziționarea sa ca preț, față de actualul Zoe.

Renault 5 a fost unul dintre cele mai populare modele ale producătorului francez de automobile. În urmă cu doi ani, reprezentanții companiei au prezentat un plan prin care vor să se reconecteze cu trecutul. Și, ca să trezească emoții în rândul pasionaților, a însoțit acest plan cu o serie de concepte inspirate din modele celebre.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.