Am fost în mare secret la Paris pentru a asista la schimbarea radicală a celebrului Renault Espace. Acum vorbim despre un SUV, pe care l-am detaliat mai jos și pe care vă invităm să-l descoperiți în VIDEO-ul nostru de la lansarea internațională.

Renault a lansat prima generație Espace acum fix 40 de ani, în anul 1983. Era unul dintre primele experimente auto dedicate familiilor mari din Franța și din Europa. Primul model avea un design inspirat de trenurile de mare viteză TGV și a fost un mare succes, francezii reușind să vândă peste 200.000 de exemplare.

Am văzut pe viu și chiar am urcat în prima generație Espace. A fost una dintre cele mai călduroase întoarceri în trecut, la fel de moale și plăcută ca scaunele tapițate cu materiale catifelate.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2023 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.