Acesta este noul Ford Explorer Electric, un model desenat de un designer român. L-am văzut pe viu și vă explicăm care e legătura cu Grupul Volkswagen și ce se întâmplă cu vechiul Explorer. Avem și VIDEO.

Ford Explorer a fost introdus pentru prima dată acum mai bine de 30 de ani, adică în 1991. Era primul SUV Ford cu patru uși, iar misiunea sa era să înlocuiască vechiul Bronco cu două uși. Numele Explorer era derivat dintr-un nivel de echipare a mult mai celebrului pick-up F-150.

De atunci și până în prezent s-au construit șase generații, care au reușit să aducă Ford un total de 8.2 milioane de clienți. În 2020, o publicație americană afirma că Ford Explorer este cel mai de succes SUV din Statele Unite. Nu e de mirare că ambițiile globale Ford l-au adus pe Explorer și în Europa, în urmă cu aproape 4 ani.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2023 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.