Markus Duesmann, șeful Audi, a confirmat oficial schimbarea de nume a modelelor A4 și A6. Astfel, următoarele generații ale celor două modele vor fi rebotezate A5, respectiv A7. Între timp, numele vechi vor fi acordate unor viitoare modele electrice.

Recent, au apărut zvonuri și speculații că viitoarea generație Audi A4 ar putea să fie rebotezată A5. Noua iterație a modelului de clasă medie va fi oferit în continuare în variante sedan și Avant, iar motoarele termice pe benzină, diesel și hibride vor fi păstrate.

Acum, Markus Duesmann, șeful mărcii din Ingolstadt, a confirmat oficial această schimbare de nume pentru publicația germană Auto Bild. Modelul de clasă medie nu este singurul care va fi rebotezat, însă. Asta pentru că viitoarea generație Audi A6 va deveni oficial A7.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Martie 2023 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.