Frații gemeni. Deși arată aproape identic, pot fi complet diferiți. Fie prin personalitate, fie prin stil vestimentar, fie prin modul în care vorbesc cu cei din jur. Din momentul în care se nasc, sunt, parcă, într-o continuă modelare a trăsăturilor care îi individualizează, îi separă de celălalt frate geamăn. Pentru că, oricât de asemănători am fi, suntem diferiți.

De acest lucru ar trebui să ținem cont și atunci când vorbim despre mașina următoare. Chiar dacă designul ne va face să-i rostim numele fratelui geamăn. Sau chiar să-l confundăm. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.