Acum 100 de ani, automobilele erau produse cu totul altfel față de procesul aproape complet robotizat pe care îl folosim astăzi. La începutul secolului 20, existau companii specializate pe realizarea de caroserii, după specificațiile clientului. Iar clientul, nu era o companie, ci chiar persoana care avea să se bucure de acel model.

Carosierii aveau o viață bună, iar printre ei se regăseau adevărați artiști, care au creat forme fascinante. Sigur, precizia nu era neapărat un criteriu sine qua non, iar acele mașini, cu caroserii făcute artizanal, erau incredibil de greu de reparat în caz de accident. Însă, puteai spune cu adevărat că ai o mașină unică parcată în fața casei. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.