Unic? Așa este descris noul Citroen e-C4 X alături de fratele său, de către compania mamă. Dacă suntem de acord sau nu, vom afla pe parcursul acestui test, care a avut loc în Madrid, în apropiere de locul nașterii noului C4 X. El este produs la o uzină Stellantis de lângă Madrid.

Noul C4 X vine cu un pachet de atribute care, până la un punct, îl pot evidenția în raport cu restul plutonului. De altfel, așa cum ne-am obișnuit deja, segmentul C al modelelor de tip crossover sau SUV (cum vreți să îl definiți), este plin de oferte din ce în ce mai variate. Doar că aici vorbim despre altceva. E mai degrabă un sedan înălțat. Este, dacă vreți, un urmaș emancipat al vechiului Citroen C4 sedan. Citește continuarea pe Autormarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.