Nu știu exact de ce, dar de fiecare dată când mă îndreptam către mașina din pozele de mai jos, aveam în cap o singură melodie, semnată de Richard Wagner: marșul walkiriilor. De ce? Sincer, nu aș putea să ofer un singur motiv, dar cred că are de-a face cu ceea ce îți inspiră, în persoană, Audi A8.

E vorba de stilul nemților de a face o mașină de acest segment, o mașină dedicată celor care au excelat într-un anumit domeniu și care au ajuns într-un punct al vieții care inspiră nu numai respect, ci și un anumit tempo. Similar cu cel din capodopera lui Wagner. Delirez? Posibil, dar sentimentul acela plăcut, de a deschide o mașină a elitelor, a rămas și acum cu mine. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.