Există pe lumea asta mașini și... mașini. Amuzant, nu? Da, poate părea un silogism demn de Băsescu sau Hagi dacă vreți, dar asta nu înseamnă că nu este adevărat. De fapt, o veche zicală spunea odată că există două tipuri de mașini: Mercedes-Benz și restul.

O fi fost sau nu vreun pic de adevăr în spatele acestei zicale? Nu aș putea să judec eu asta. Ce pot, însă, să vă spun este că odată cu lansarea lui EQS lucrurile au devenit oficial complicate pentru foarte mulți producători. De ce? Pentru că acest model nu este nici mai mult, nici mai puțin decât „Clasa S, dar electrică”. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.