Acum mai bine de 25 de ani, oamenii începeau să vadă mașini electrificate pe drumurile publice. Sigur, erau modele mult diferite de cele complet electrice pe care le vedem în ziua de azi, dar automobile precum Toyota Prius erau primul semnal că lumea trebuia să facă un pas către sustenabilitate.

Toyota a fost, așadar, unul dintre pionierii electrificării, fără doar și poate. Producătorul japonez a fost asociat cu grija pentru natură, pentru mediu, iar cercul albastru plasat în jurul siglei sale tradiționale a marcat de atunci modelele sale hibride.Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.