Nu vă faceți griji dacă nu ați aflat până acum despre brandul Cupra. Lansat de sine stătător abia în 2018, Cupra își găsește originile în brandul spaniol Seat, fiind, practic, divizia sa de competiții încă din anul 1985. Pe atunci, Cupra Racing înlocuia Seat Sport.

De-a lungul timpului, specialiștii de la Cupra au concurat într-o multitudine de raliuri, cu rezultate deloc neglijabile, iar lumea a început să ciulească urechile. Ulterior, mai marii Seat au decis că folosirea acestui nume pe modele normale, de stradă, cu ceva mai multă putere, nu ar fi un lucru neapărat rău. Astfel s-a născut versiunea Cupra a modelului Seat Leon, de exemplu. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.