Lansată în luna septembrie 2022, în Europa, noua generație Nissan X-Trail poate fi deja comandată în România. Redacția Automarket a făcut un exercițiu de imginație și a configurat trei versiuni X-Trail în funcție de hobby-ul fiecăruia.

Unul dintre avantajele achiziționării unei mașini noi este că ți-o poți configura după bunul tău plac. Tu știi exact în ce buget trebuie să te încadrezi și, mai mult de atât, bifezi dotările de care ai nevoie. Spre exemplu, nu îți cumperi o mașină cu volan încălzit dacă, să zicem, locuiești într-o zonă unde temperaturile nu coboară sub 10 grade Celsius. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.