Ce nu s-a spus deja despre Honda Civic? Modelul japonez a fost în producție, neîncetat, din 1972 și a trecut prin 10 generații diferite până anul acesta. Știu, matematica industriei auto dă cu virgulă, din moment ce majoritatea producătorilor încă mențin un ciclu de producție de aproximativ 7 ani pentru fiecare generație.

Asta nu face decât să ne arate cât de important este modelul compact pentru Honda, producătorul nipon având mare grijă ca acesta să nu rămână cumva în urma rivalilor, chiar dacă asta înseamnă să scurteze ciclul de producție cu câțiva ani. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.