Maserati nu mai este la primul experiment de tipul SUV și, dacă au existat de-a lungul timpului câțiva critici care considerau ca acest tip de caroserie nu se pliază pe istoricul companiei italiene, aceștia și-au descărcat deja nervii pe Levante.

Așadar, la dezvăluirea lui Grecale, cel de-al doilea SUV din istoria Maserati, reacțiile în online au fost mult mai liniștite. Nu doar pentru că ne acomodasem deja cu Levante, dar și pentru că unii chiar așteptau în showroom-uri ceva mai nou din partea Tridentului. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.