Ziua a doua a periplului nostru electric prin Moldova a adus și primele emoții legate de autonomie, dar și prima ieșire curajoasă din zona de confort. Undeva pe traseul Iași-Suceava.

După prima zi petrecută la bordul lui Volkswagen ID.5, în care am alimentat de mai multe ori fără să fie neapărată nevoie, a doua zi din aventura noastră moldovenească avea să schimbe foarte mult lucrurile. De data aceasta, am riscat ceva mai mult, cu scopul de a ajunge la destinația noastră finală, Suceava, fix la apus, pentru a trage câteva cadre de excepție. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.