Cum stăm cu prizele pentru mașini electrice la sfârșitul anului 2022? Cum s-au pregătit dealerii pentru mașini electrice? Pentru o abordare practică, am decis să explorăm Moldova și să trasăm o „autostradă electrică” la bordul unui Volkswagen ID.5.

Despre faptul că nu avem infrastructură rutieră ne-am plâns ani de zile și, aparent, tot în van. De 30 de ani ne chinuim să punem pe picioare un sistem decent de autostrăzi, dar se pare că suntem condamnați să trecem prin aceleași greșeli an de an, de parcă meșterul Manole însuși s-ar ocupa de tot ce se construiește pe meleaguri mioritice. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.