Sedanul a murit. Trăiască sedanul fastback! Cam așa se rezumă strategia Peugeot, atunci când vine vorba de segmentul mediu. E cât se poate de clar că, la vremuri noi, e nevoie de mașini noi.

Chiar dacă mai are în gamă actualul 508, Peugeot a simțit nevoia să le ofere clienților săi și o caroserie curajoasă, așa cum o face aproape de fiecare dată fratele său Citroen. Prin urmare, Peugeot a amestecat silueta unui break, cu spațiul interior al unui sedan și cu garda la sol a unui crossover. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.