Skoda Fabia a devenit al doilea model dezvoltat de producătorul ceh, imediat după ce a intrat sub tutela nemților de la Volkswagen. Faptul că Fabia a ajuns pe piață după Octavia nu a fost nimic mai mult decât o optimizare a proceselor de dezvoltare, precum și o alegere de moment a celor de la Skoda.

Dezvoltată drept un urmaș al modelului Felicia, la rândul său fiu al modelului Favorit, Fabia a urcat în topul preferințelor românilor foarte repede, datorită unor motive simple, majoritatea legate de raportul impecabil calitate/preț. De altfel, Skoda are în continuare o reputație foarte bună pe tărâmuri mioritice, reputație clădită cu greu la începutul anilor 2000. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.