Sunt momente în care te împrietenești cu praful gros, în care simți că te înnobilează, că te face bărbat. Sunt momentele acelea în care îl vezi ridicându-se uriaș, ca un dinozaur de pradă, în oglinda retrovizoare. Și nu e înspăimântător, este de-a dreptul înălțător, pentru că este rezultatul curajului cu care atingi 100 de km/h pe un drum inventat de tine prin sălbăticie.

Și dacă tot am amintit de dinozauri, astăzi o să vă povestesc despre un dinozaur agil în orice fel de teren: Ford Ranger Raptor. Nașterea a fost consemnată în 2018, în Europa, și, pot spune cu mândrie că am asistat la ea. Nu a fost în Jurassic Park. S-a întâmplat în Maroc, pe plajele și dunele din Essaouira, unde prima generație Raptor a dovedit veleități excelente. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.