Renault ne-a invitat în Spania, la Madrid pentru a testa noul Alask... Austral. Fac această confuzie de când a fost anunțat numele acestui SUV menit să-l înlocuiască pe Kadjar. Nu înțeleg de ce, pentru că Alaska și Australia sunt la fel de apropiate ca zahărul și sarea.

Testul din Spania ar fi trebuit să mă ajute să mă familiarizez cu Austral. Sper să fi reușit. Dacă nu, atunci să-l mai iertați pe Alaskan, dacă dă buzna în lectura acestui test. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.