Mercedes-Benz Vans, divizia de vehicule comerciale ușoare a constructorului german, a creat o platformă specială care anticipează o mulțime de tehnologii inovative. Printre acestea se află și o funcție de încălzire a centurii de siguranță.

Mercedes-Benz Sprinter, unul dintre cele mai populare modele utilitare din lume, este disponibil și într-o versiune electrică, numită eSprinter. Această versiune cu zero emisii aduce o serie de inovații importante, care promit să contribuie la o viață mai ușoară pentru șoferii de utilitare. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.