Îți treci în calendar că urmează să pleci la o lansare BMW peste două luni și, evident, îți rămâne în cap doar un singur detaliu... M340i. Se apropie evenimentul, primești programul și ai impresia că ești la facultate în anul ăla greu când ai cursuri și seminarii de la 8 până la 6 seara. Aloooo!!! Ce s-a întâmplat cu visul meu umed cu M340i, ce caut eu la atelier de sustenabilitate?

Ei bine, se pare că pentru a ajunge la motoare mari (vă promit că vine curând și testul cu BMW Seria 3 facelift) trebuie să te purifici puțin cu un model electric. Și tocmai de aceea ne-am adunat aici: pentru a povesti despre BMW iX1 xDrive30, ceva care în program era trecut ca ”prototype drive BMW iX1 xDrive30”. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.