Puține mașini au acumulat o istorie atât de bogată, într-un timp atât de scurt. Lansat inițial în 1995, modelul francez poate că nu este cel mai longeviv din industrie, dar a reușit să își pună amprenta asupra rivalilor săi într-un mod decisiv, conturând de-a lungul anilor o rivalitate acerbă cu Volkswagen Golf.

Acum, odată cu ceea ce pare a fi o trecere ireversibilă spre o lume concentrată pe mobilitatea electrică, iată că și Megane se adaptează.

Comparativ cu rivalul său german Golf, care pare că va fi înlocuit complet de iD.3, Megane și-a schimbat doar puțin nomenclatura. Francezii vor miza tot pe numele Megane și în nouă eră electrică a automobilului. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.