Aflat abia la a doua generație, BMW Seria 2 Coupe pare deja că a făcut parte dintotdeauna din oferta inițială a celor din Munchen. Sau măcar de la faimoasele modele Neue Klasse încoace. Această impresie e ușor de înțeles dacă arunci un ochi critic peste ceea ce propune modelul bavarez.

Până la urmă, acesta este „întruchiparea” rețetei care a făcut faimos brandul BMW: un coupe sortiv. Putem să mergem mai departe și să-l considerăm cel mai fidel reprezentant a ceea ce însemna la un moment dat sigla alb-albastră. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.