Auto 27 Iulie 2022 17:00 de Alexandra Chivu
Mini a prezentat oficial noul concept Aceman, care anunță primul crossover electric al mărcii britanice. Noul concept Aceman dezvăluie și un limbaj de design nou.

La începutul anului, MINI anunțase că va dezvălui un limbaj de design nou, iar constructorul britanic și-a exprimat intenția de a concura în segmentul mașinilor premium cu un nou crossover electric. Ei bine, iată că acum a venit momentul, deoarece Mini tocmai a dezvăluit un concept al unui viitor SUV electric premium, numit Aceman.Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.